Rett Hjem

Nå har du som NHF medlem muligheten til å få matvarene dine rett hjem– fritt levert fra retthjem.no!
14. februar 2015
Bildetekst: (Faksimile:Retthjem.no)

Norges Handikapforbund og Rett Hjem – har inngått et samarbeid om salg og distribusjon av Rett hjem sine produkter til NHFs medlemmer. Våre medlemmer i Oslo og store deler av Akershus får matvarer bestilt fra Rett hjem fritt levert.

Rett Hjem er Norges største dagligvarebutikk på nett, og ble etablert 1997. De har spesialisert seg på plukking og utkjøring av dagligvarer fra eget logistikksenter til private kunder, firmaer og til offentlig virksomhet. Du kan handle enkelt, bekvemt og tidsbesparende ved hjelp av selvskapte handlelister som lagres og endres på din kundeprofil. Husk å oppgi ditt medlemsnummer, for å få varene fritt levert! Minimumsbeløp for bestilling er kr. 600,-.

Merk; du binder deg ikke til nye kjøp, og handler når det passer deg!

Anita K. De Wahl, Produkt- og markedsansvarlig Rett Hjem Norge AS, håper medlemsfordelen vi bli tatt godt i mot av medlemmene i Norges Handikapforbund.

- Vårt samarbeid med Norges Handikapforbund gir oss en unik mulighet til å nå ut til en gruppe av potensielle kunder som vi tror kan ha stor glede av vårt tilbud om matvarer levert rett på døren. Vi er glade for å kunne gi NHFs medlemmer i Oslo og Akershus varene fritt levert. NHF gjør en viktig jobb som uavhengig interesseorganisasjon for funksjonshemmedes rettigheter, og Rett Hjem ønsker å bidra til å gjøre hverdagen enklere for alle, sier De Wahl.

For mer informasjon kan du besøke Rett hjem sin nettsider,
eller ringe deres kundesenter på telefon 815 00 474.