NHF Hytter

Flere lokallag i Norges Handikapforbund har hytter. Disse leies ut til medlemmer til en gunstig pris. Dette er et godt tilbud til medlemmene. Noen av hyttene ligger i nærheten av fjellet, mens andre ligger i nærheten av vannet.
15. februar 2015

NHF Trøndelag

NHF Trøndelag har to hytter, hvorav hytta på Frosta leies ut på åremål, mens ”Kvila” i Hessdalen leies ut av NHF Ålen og Haltdalen.

NHF Oslo

NHF Oslo har en hytte som ligger på Vaset i Vestre Slidre.

NHF Innlandet

NHF Innlandet disponerer hytta Einarstun i Østerdalen. Hytta har 23 sengeplasser og leies ut både til medlemmer og andre. Les mer på NHF Innlandets nettside.

Flere lokallag i NHF Innlandet har også hytter til utleie.

NHF Sørvest

NHF Bergen har en hytte, ”Bjørkhaug”, som ligger på Kvamskogen, ca. 8 mil øst for Bergen. Hytta har tre soverom i første etasje, med to senger på hvert rom. Det er også 5 sengeplasser i andre etasje, for de som ikke har problemer med trapp.
Kontaktperson er hytteansvarlig Kjell Arne Larsen på e-post kal@jaeger.no eller tlf 95 03 76 68.

NHF Nord-Norge

Har to hytter. Den ene er ”Ørreten” i Langvassbukt, på grensen mellom Troms og Nordland, på Hindøya. Kontaktperson er Mai Åsta Hagan, tlf: 99 03 16 02 eller 99 48 30 35.

Den andre hytta er det NHF Hammerfest som har. Hytta ligger på Kvaløya ca. 15 km fra Hammerfest by. Kontaktperson er: Arnulf Arntzen, tlf: 93 42 00 10, e-post arntzen@fikas.no.