Meld deg inn!
Vi vil gjerne ha deg som medlem hos oss! Velg SMS-innmelding - send kodeord NHF MEDLEM til 2160 - eller bruk webskjemaet nedenfor.

Når du har meldt deg inn får du velkomstpakke og kontingentgiro innen ca 14 dager.

Alle som vil, kan være medlem i Norges Handikapforbund, våre landsforeninger og Norges Handikapforbunds Ungdom

Vi vil ta godt vare på medlemmene våre, og kan tilby alt fra et engasjerende fellesskap, nyttig informasjonsmateriell, støtte og veiledning til kommersielle medlemstilbud. Som medlem kan du delta aktivt til å påvirke samfunnsforholdene for funksjonshemmede eller bruke dine egne erfaringer til å hjelpe andre.

Landsforeningene er en del av og har sin organisasjonstilhørighet i Norges Handikapforbund, og har tilbud til deg som har en spesifikk diagnose eller livssituasjon. Medlemmene kan benytte alle NHFs medlemstilbud. 

*Medlemmer i Norges Handikapforbund som er under 30 år, er også automatisk medlemmer i Norges Handikapforbunds Ungdom (NHFU), uten at dette koster noe ekstra. Du kan reservere deg mot medlemskapet i NHFU (se innmeldingsskjema).

Les mer om hva vi kan tilby.

Priser for medlemskap:

Hovedmedlem: kr 350,-
Husstandsmedlem: kr 175,-
Juniormedlem (0-15 år): kr 75,-
Sidemedlem (gjelder tilleggsmedlemskap i mer enn et lokallag/landsforening): kr 40,-
Studenter får 50 % moderasjon på hoved- og husstandsmedlemskap

Innmeldingsskjema

Felt merket med * er obligatoriske

Vi følger personopplysningsloven. Alle opplysninger vil bli lagret på en sikker måte, og vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende.
Klikk her for å lese mer om personvern i NHF

Om du ikke har eller ikke ønsker å oppgi e-postadresse, kan du skrive følgende epost-adresse i feltet 'E-post': nhf@nhf.no.

Alternativt kan du ringe oss på telefon 24 10 24 00 så vil vi hjelpe deg.