Nr 8/2017
 • Statsbudsjettet 2018 - regjeringen vil flytte hjelpemidler til kommunene
  12. oktober 2017
  Forslaget om å overføre hjelpemidler til kommunene dukket opp igjen i regjeringens forslag til neste års statsbudsjett. - Dette vil bety et alvorlig tilbakeskritt for funksjonshemmedes levekår, sier interessepolitisk rådgiver Guri Henriksen i NHF.
 • Pleiepengeordningen kan bli endret
  12. oktober 2017
  1. oktober trådte den nye pleiepengeordningen i kraft. Ordningen gir støtte til flere, men begrenser samtidig støtten til foreldre med langtidssyke barn. Reaksjonene har vært mange, blant annet fra Handikappede Barns Foreldreforening (HBF), som har protestert tydelig. Nå er det håp om at ordningen blir justert.
 • NHFs interessepolitiske program er ferdig
  11. oktober 2017
  Det interessepolitiske programmet vårt, som forteller hva vi mener om samfunnsområder og saker som betyr mye for funksjonshemmedes levekår og hverdag, er nå ferdig behandlet og vedtatt.
 • Hederspris til "Søsken"-regissør Mari Storstein
  12. oktober 2017
  TV-serien "Søsken" som har gått på TV2 seks kvelder denne høsten, har gjort inntrykk på veldig mange. Serien har ført til mange sterke leserinnlegg fra NHFU'ere og regissør Mari Storstein ble tildelt NHF Oslos hederspris under et FunkFest-arrangement 26. september.
 • Felles kunnskapsløft om TEK (17)
  11. oktober 2017
  For et par uker siden arrangerte NHF Trøndelag et kurs med navnet «Tett på TEK (17)» i Trondheim. Kurset ble et godt eksempel på landsdekkende samarbeid og felles kunnskapsløft.
 • Satse ungt
  11. oktober 2017
  Med den nye strategien har vi vedtatt at vi skal satse ungt i alt arbeidet vi gjør og alle aktivitetene våre, de neste fem årene. Her er vi allerede godt i gang, godt hjulpet av den fantastiske ungdomdorganisasjonen vår, NHFU.
 • Likepersonarbeidet - nye rutiner og ny kontaktperson
  12. oktober 2017
  Det er vedtatt nye rutiner for rekruttering, opplæring og godkjenning av likepersonsarbeidet. Og Linda Åsheim er for tiden kontaktperson.
 • Gode medlemsrabatter på drivstoff og Varme Plagg
  11. oktober 2017
  Nå kan vi tilby medlemrabatter på drivstoff hos Cirkle K og 40% avslag på Varme Plagg.