Landsmøtet 2017

Nå er det bare to uker til landsmøtet braker løs på Lillestrøm, og i år kan vi se fram til en spesielt innholdsrik og spennende helg.
30. mai 2017

På dette landsmøtet skal vi debattere og  vedta nytt samfunnsoppdrag, ny strategi og nytt interessepolitisk program for NHF - dokumenter som sammen skal gi oss ny kraft og retning. Ellers blir det debatt mellom ungdomspartiene om inkluderende skole lørdag morgen. Skuespiller og komiker Kristin Grue skal utfordre både oss og statsråd Sanner, med humor og alvor på fredagen. Teaterstykket «Funksjonshemmet minutt for minutt», med vår egen Johannes Lofsgård avslutter programmet på lørdag. Og på søndag blir det valg.

Vi vil lage en ramme rundt møtet som skal gjenspeile den nye strategien. NHFU deltar med mange observatører, og har med seg gjester fra ungdomsfløyen i vår Malawiske samarbeidspartner Fedoma. Er du i nærheten av Lillestrøm denne helgen er det vel verdt å ta turen innom, men NB! Vi har ikke kapasitet til å dekke reise og opphold for flere enn delegater og enkelte observatører. Men det vil uansett bli mulig å følge dette lansmøtet - vi legger opp til at landsmøtet og meningene  våre skal synes godt i sosiale medier gjennom hele helgen. Nytt materiell, som skal  gjøre oss mer synlige og tydelige der folk er, er under produksjon og skal lyse opp i landsmøtesalen. Her blir det mye å glede seg til!