Nr 4/2017
 • Ny NHFU-film presentert av Dagbladet
  18. april 2017
  En ny og sterk film om hvor viktig og smart universell utforming er, presentert via en Dagbladet-artikkel skjærtorsdag, har fått tidenes seerrekord på Handikapforbundets facebooksider.
 • Bruker postkort mot de verste hjelpemiddelforslagene
  10. april 2017
  NHFs regioner og lokallag tyr til postkort for å advare mot de hjelpemiddelendringene vi frykter. En tegning som viser hvor håpløs hjelpemiddelordningen kan bli og en advarende tekst, blir snart sendt til landets kommunepolitikere og rådsmedlemmer.
 • Vend i tide – det er ingen skam å snu
  10. april 2017
  Tittelen over er den samme som på innlegget vårt i Dagsavisen nye meninger. Med et lite påskeglimt i øyet, tok vi et oppgjør med Sanners forslag til nye boligkrav, da vi i påsken introduserte våre egne TEK-vettregler.
 • Bidra i viktig BPA-undersøkelse!
  10. april 2017
  Helsedirektoratet skal evaluere rettighetsfestingen av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og trenger å komme i kontakt med BPA-brukere over hele landet. Vi oppfordrer alle som har en BPA-ordning til å melde seg!
 • Tar et oppgjør med hatytringer i vårens innsamlingskampanje
  10. april 2017
  Årets første innsamlingskampanje handler om hatkriminalitet og trakassering. Før påske ble det sendt ut brev og brosjyre til 30 000 postkasser og etter påske følger vi opp med et stunt i Oslo.
 • Fjern Gæppen - t-baneaksjon i Oslo
  18. april 2017
  Fjern Gæppen er en Oslo-aksjon, der Handikapforbundet sier tydelig fra om at t-banenettet må være tilgjengelig for alle. - Sporveien sier husk Gæppen, vi sier fjern gæppen, sier Jørgen Foss.
 • Nytt medlemstilbud fra Expain
  10. april 2017
  Norges Handikapforbund har inngått et samarbeid med Expain, som tilbyr smertereduserende produkter basert på innovativ teknologi. Samarbeidet innebærer at alle medlemmer får 20% rabatt på alle Expain-produktene ved kjøp i nettbutikken.
 • Tusen takk til våre gavmilde lokallag
  10. april 2017
  Handikapforbundet arrangerer mange aktiviteter. Noen av dem får vi til ene og alene fordi vi har rause lokallag som deler av de midlene de har.