Redaktør Ivar Kvistum tok med seg Handikapnytts videokamera på en omvisning, og filmet både festdeltakere og kontorlokaler. Filmen, og en liten omtale av lanseringsfesten, med utdrag fra talene, finner du på Handikapnytt.no.

Lars Ødegård har delt Handikapnytt-innlegget på facebooksiden sin, der han skriver:

"Min fine arbeidsplass. Den er full av følgende: Viktige arbeidsoppgaver, dyktige og gode kollegaer, hyggelig stemning, og nå er den dessuten full av universell utforming. En sann fryd for både øyet, øret, kropp og sjel. Eller hode, skulder, kne og tå som det også heter. Hipp hurra for Norges Handikapforbund og universell utforming!"

Og like etter at seansen ble avsluttet, delte Nils Erik Ness, som er leder i Ergoterapeutene, et innlegg på facebook der han gratulerer oss med nye lokaler: 

"Sånn skal det gjøres! I dag gratulerer Ergoterapeutene Norges Handikapforbund med nye lokaler. Flotte lokaler - som er et utmerket eksempel på hvordan kontorlokaler kan gjøres universelt utformet og samtidig estetisk vakker med modig fargesetting. Dette er til inspirasjon (og et spark til Tek17). Jeg ser fram til å inspireres til samarbeid i disse lokalene. Gratulerer NHF!"

Skjermbilde av facebookinnlegget til Nils Erik Ness

Til alle dere som ikke har rukket å komme innom oss: Dere er hjertelig velkomne!