Nr 3/2017
 • Universell utforming på Stortinget
  21. mars 2017
  De siste par månedene har Handikapforbundet jobbet for å få Stortinget til å engasjere seg i universell utforming generelt og TEK 17 spesielt. Og denne uka har TEK 17 vært oppe til debatt på Stortinget hele to ganger.
 • Oppfordrer kommunene til å avvise flere av ekspertutvalgets forslag
  17. mars 2017
  I et brev Handikapforbundet har sendt sammen med FFO og Ergoterapeutene, ber vi landets kommuner om å avvise flere av forslagene til endringer i hjelpemiddelformidlingen.
 • Handikapforbundets nye, framtidsrettede strategi
  17. mars 2017

  Forrige helg behandlet sentralstyret vårt en ny strategi for perioden 2017-2021 og selv om de skal fatte sitt endelige vedtak på møte i april, er forslaget nå klart for distribusjon til hele NHF.

 • Fullt hus på lanseringsfesten
  17. mars 2017
  Nærmere hundre mennesker kom for å feire de nye, lekre og universelt utformede kontorlokalene våre torsdag 2. mars. Under seansen, som også ble filmet, benyttet vi anledningen til å rette fokus mot universell utforming.
 • Foreldrene må inkluderes i ekspertutvalget
  17. mars 2017
  Foreldrestemmen mangler helt i det nye ekspertutvalget for en inkluderende skole. I et brev fra Handikapforbundet oppfordres nå kunnskapsministeren om å inkludere foreldrene.
 • En av verdens største UU-inspiratorer kommer til Oslo
  17. mars 2017

  NHF Oslo flyr inn Francesc Aragall, president i stiftelsen «Design for All» og hjernen bak en helt unik tilgjengelighetsstandard i Barcelona by, når de arrangerer DIT-konferansen - en konferanse om design, innovasjon og teknologi - 31. mars.

 • "Redselen for å sparke nedover"
  21. mars 2017
  Vår egen Toril Heggen Munk skriver innsiktsfullt om hvordan vi tenker på og behandler funksjonshemmede, i tidsskriftet Syn og Segn.
 • Ny film fra Malawi
  17. mars 2017
  Film nummer to i serien #BreakingStereotypes er nå lansert på facebooksidene våre. Den handler om Robert, som er billedmaler og tegnspråktolk.