Nr 2/2018
 • Lyse utsikter for hjelpemiddelformidlingen
  01. februar 2018
  Nå har vi enda en hjelpemiddelseier å feire! I forrige uke vedtok Stortinget at regjeringen må sørge for å forbedre og forenkle dagens hjelpemiddelsystem og sikre et helhetlig og likt tilbud til alle. - All ære til Senterpartiet for å ha fremmet dette forslaget og til de andre partiene for å ha fulgt det opp, sier Arne Lein.
 • Fornyelse og omorganisering
  05. februar 2018
  I disse dager jobbes det med å fornye Handikapforbundet. Samtidig er vi i en situasjon der vi står i fare for å miste betydelige inntekter. Forbundsleder Arne Lein håper organisasjonsleddene vil bli med på spleiselag.
 • TT-trøbbel i Trøndelag
  01. februar 2018
  Onsdag 24. januar fortalte Namdalsavisa om nord-trønderen Edel som får livet sitt begrenset av et elendig TT-tilbud. Handikapforbundet i Trøndelag har jobbet mye med TT-tilbudet i regionen, men møter en fylkesadministrasjon preget av kunnskapsløshet og liten vilje til å høre.
 • Liten utvidelse av bilstøtten
  01. februar 2018
  Bilstønaden til gruppe 1-biler har vært oppe til Stortingsbehandling. Stønaden blir ikke som den var før, men utvides til å gjelde for personer som er i varig tilrettelagt arbeid (VTA).
 • Ny BPA-rapport slakter kommunenes praksis
  01. februar 2018
  - BPA har ikke blitt hva det skulle bli, sa NHF-leder Arne Lein under paneldebatten da Uloba lanserte sin rapport om brukerstyrt personlig assistanse: Mitt liv - mitt ansvar.