VarmePlagg - ny medlemsfordel

Handikapforbundet har inngått avtale med Stille Storm, som tilbyr våre medlemmer 20% rabatt på oppladbare varmeplagg.
03. februar 2017
Bildetekst: (Såler, hals og votter er bare en liten del av utvalget fra VarmePlagg.)

Er du plaget av stramme muskler og vonde ledd, eller fryser du lett på hender og føtter? Da kan kanskje oppladbare varmeplagg være løsningen. Plaggene fra Stille Storm har innsydde karbontråder som leder varme. Med oppladbart batteri slipper du ledninger og er hele tiden mobil.

Alle NHF-medlemmer og familiemedlemmer får nå 20 % rabatt på alle produkter fra nettbutikken VarmePlagg.no. Avtalen gjelder fra og med februar 2017. Produktene sendes fraktfritt. 

Se www.varmeplagg.no Bruk rabattkode NHF80 på betalingssiden og få 20% rabatt.

God strømavtale med Fjordkraft

Vi minner også om Fjordkraftavtalen vi har, med gode tilbud på strøm. Avtalen passer for deg som ønsker lavest mulig strømpris og samtidig mer forutsigbarhet enn en spotprisavtale.

Du får kr 200,- i fratrekk på første faktura og betaler etterskuddsvis for strømmen du bruker + et fastbeløp på kr 29 i måneden.

Som Fjordkraftkunde får du også tilgang til Fjordkrafts fordelsprogram, med gode rabatter i en rekke kjente nettbutikker.

Velger du denne avtalen, er du for øvrig også med på å støtte NHF økonomisk. For hvert medlem som inngår avtalen, vil vi nemlig få tilbake en årlig provisjon.