Nr 11/2012
 • Det går mot seier i hjelpemiddelsaken
  13. desember 2017
  Vi har håpet og trodd at vi skulle vinne kampen om hjelpemidlene, og nå kan vi endelig slippe jubelen løs. KrF er på vår og opposisjonens side! Regjeringspartiene får dermed ikke flertall for å overføre ansvaret til kommunene når statsbudsjettet skal vedtas 15. desember. Forbundsleder Arne Lein sender en stor takk til alle i Handikapforbundet som har bidratt.
 • Flere klagesaker og lite brukerstyring
  13. desember 2017
  Flere må klage på at de får for få timer eller får avslag på søknad. Fritid og aktivitet blir ikke prioritert, og folk får ikke en gang nok timer til personlig hygiene. BPA-ordningen fungerer ikke etter intensjonen, er konklusjonen i NHFs ferske rapport om brukerstyrt personlig assistanse.
 • Vil ha trygghet i Handikapforbundet
  13. desember 2017
  I noen organisasjoner blir unge kvinner utsatt for maktmisbruk og seksuell utnyttelse fra eldre menn. Forbundsleder Arne Lein er opptatt av at alle skal føle seg trygge i Norges Handikapforbund.
 • Handikapnytt hos fastlegen
  13. desember 2017
  Neste gang du skal til fastlegen, kan du forhåpentligvis fordype deg i Handikapnytt mens du venter.
 • Gjensidigestiftelsen gir støtte til 100 nye kommunikasjonsroboter til barn
  13. desember 2017
  Gjensidige har valgt å markere sitt 10 års jubileum med å støtte utviklingen av 100 nye kommunikasjonsroboter. Både privatpersoner og organisasjoner kan søke om å få en robot.