Landsmøtet 2017

16.-18. juni er det landsmøte i Norges Handikapforbund. Årets landsmøte er et viktig landsmøte. Vi skal debattere og  vedta nytt samfunnsoppdrag, ny strategi og nytt interessepolitisk program for NHF - dokumenter som sammen skal gi oss og det viktige arbeidet vårt ny kraft og retning.
12. april 2017

Dette landsmøtet blir også en inspirasjonskickoff for det nye Handikapforbundet. Fredag ettermiddag kommer kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner, og skuespiller og komiker Kristin Grue vil befinne seg på scenen og utfordrer både ham og oss med humor og alvor. Utdeling av hedespris skal vi også få til. Lørdag morgen blir det debatt mellom ungdomspartiene om inkluderende skole, før vi gjennomfører den store organisasjonsutviklingsdebatten. Teaterstykket «Funksjonshemmet minutt for minutt», med vår egen Johannes Loftsgård, avslutter programmet på lørdag. Og på søndag blir det valg til nytt sentralstyre. Ungdomsorganisasjonen NHF er sterkt til stede med mange observatører, og de har med seg gjester fra ungdomsfløyen i vår Malawiske samarbeidspartner Fedoma.
Klikk her for å laste ned programmet for landsmøtet 2017.

Vi legger opp til at både landsmøtet og det vi står for skal synes godt i sosiale medier gjennom hele helgen. Følg oss på facebook.com/NorgesHandikapforbund/.

Landsmøtedokumenter til behandling: