Vil du jobbe med inkluderende utvikling?

Er du opptatt av funksjonshemmedes rettigheter fra et internasjonalt perspektiv? Har du lyst til å bidra til den globale rettighetsbevegelsen? Vi søker etter en rådgiver til det internasjonale arbeidet vårt!
24. juni 2019

Norges Handikapforbund (NHF) arbeider med søsterorganisasjoner og myndigheter i flere land for å bidra til den globale bevegelsen for rettigheter for alle. I dag er vi i Palestina, Uganda, Zanzibar, Malawi og Zambia. Vi søker nå etter en rådgiver til å følge opp og videreutvikle programmene vår sammen med våre partnere. Dette er en 100% stilling med 1 års varighet, med mulighet for forlengelse.

Vi søker deg som har erfaring fra å jobbe med utviklingstematikk og programmer, særlig med å forebygge følgene av både natur og menneskeskapte katastrofer og kriser. Vi vet at funksjonshemmede har opptil fire ganger større sjanse for å bli rammet når katastrofen skjer og det er livsviktig å ha kunnskap og systemer på plass før krisen rammer.

I denne jobben er hovedansvaret å lede og videreutvikle arbeidet vårt på dette feltet og gi faglig støtte og oppfølging av prosjektene i Uganda og Malawi. Vi har også søkt et prosjekt i Libanon, og du vil få ansvar for å lede prosjektet i oppstartsfasen. Dette fagfeltet er ganske nytt for oss og nå ønsker vi å videreutvikle oss, det betyr at du må regne med å jobbe med et variert sett av oppgaver for å styrke oss både på policy, nettverk og kommunikasjon.

I Handikapforbundet er vi mange engasjert medarbeidere og tillitsvalgte, som samarbeider om å nå vårt mål om et mangfoldig samfunn der alle har de samme muligheten for å delta. Nå gleder vi oss til å få med flere på laget og vil gjerne høre fra deg som er:

 • Selvgående, initiativrik og en som får ting gjort
 • God til å skaffe overblikk, se sammenhenger og tenke helthetlig
 • Er proaktiv og løsningsorientert
 • Jobber godt sammen med andre

Vi ønsker også at du har:

 • Relevant høyre utdanning innen internasjonal studier/utviklingsstudier eller lignende
 • Relevant egenerfaring som funksjonshemmet eller på annet vis erfaring fra feltet
 • Gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
 • Gjerne faglig kompetanse på fagfeltet katastrofeforbygging og/eller humanitær respons
 • Gjerne erfaring med prosjektsamarbeid; rapportering; noe budsjettstyring.
 • Gjerne erfaring fra noen av prosjektplanene vi jobber i.

Vi tilbyr:

 • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et faglig engasjert og spennende miljø
 • En arbeidsplass med hyggelige, engasjerte folk og et godt arbeidsmiljø
 • Fem ukers ferie og fleksiordning
 • Tilrettelegging av arbeidsplass og arbeidstid ved behov
 • Gode pensjon og gode personalforsikringer

NHF er IA-bedrift og er opptatt av mangfold. NHF ønsker et samfunn for alle, hvor ingen diskrimineres Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, legning, religiøs overbevisning, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det. Ved ellers like kvalifikasjoner vil personer med funksjonsnedsettelse bli prioritert.

Ved spørsmål stillingen kan du ta kontakt med leder for internasjonal arbeid, Eirin Næss-Sørensen på eirin.naess-sorensen@nhf.no eller mobil 46 92 02 90.

CV og søknad sendes til: eirin.naess-sorensen@nhf.no

Søknadsfrist: søndag 11.august

Klikk her for å se stillingsannonsen på finn.no

Flere nyheter
 • Stem på en skole for alle
  01. juli 2019
  Mange barn med funksjonsnedsettelser får ikke gå på nærskolen og blir stengt ute fra den utdannelsen de burde få. En viktig årsak er måten norske skolebygg er bygd på.
 • Stem på frihet og selvstendighet
  01. juli 2019
  Når det er hvilken kommune du bor i som avgjør om du får leve et fritt og selvstendig liv, forstår alle at noe er riv ruskende galt.
 • Vil du jobbe mot diskriminering?
  01. juli 2019
  Brenner du for et samfunn for alle? Vil du være med i kampen for likestilling? Ungdomsorganisasjonen vår, NHFU, søker ny rådgiver til organisasjonsutvikling.
 • Vil du jobbe med inkluderende utvikling?
  24. juni 2019
  Er du opptatt av funksjonshemmedes rettigheter fra et internasjonalt perspektiv? Har du lyst til å bidra til den globale rettighetsbevegelsen? Vi søker etter en rådgiver til det internasjonale arbeidet vårt!
 • Vil oppheve 67 års-grensen for BPA
  02. juli 2019
  Sylvi Listhaug har foreslått at personer med BPA skal få beholde ordningen etter fylte 67 år. - Et skritt i riktig retning, sier forbundsleder Tove Linnea Brandvik.
 • Bli med på valgkampdugnad!
  01. juli 2019
  Vil du bidra til at politikerne skal fremme en politikk som fører til likestilling og ikke diskriminering? Bli med på dugnad for å sette funksjonshemmedes menneskerettigheter på dagsorden i valgkampen!
Flere artikler