Tilvekst på NHFU-kontoret

Mandag 12. mars fikk ungdomsorganisasjonen vår, NHFU, to nye ansatte: Ingrid Thunem og Kristofer Olai Ravn Stavseng. Og med det har NHFU-administrasjonen nå fem ansatte.
21. mars 2018

NHFU har hatt sterk vekst de siste to årene. Ungdomsorganisasjonen vår har fått etablert et oppegående sentralstyre og er dermed selvstendig etter å ha tilbragt noen år under Handikapforbundets administrasjon. NHFU kan også skilte med flere aktive lokallag og utvalg og et stort antall aktiviteter og samlinger per år. Sentralstyret har dessuten vedtatt en femårsplan, med et hovedmål om å bli enda større, enda tydeligere og enda sterkere. Sammen med de tre andre NHFU-ansatte skal Ingrid og Kristofer jobbe sammen med hele NHFU-organisasjonen for å oppnå målene organisasjonen har satt seg. Klikk her for å lese 5-årsplanen.

            

Ingrid Thunem    
Rådgiver organisasjonsutvikling og prosjektleder seksualitet (70 %)
E-post: ingrid.thunem@nhf.no
Tlf: 465 43 244

Ingrid har allerede vært ansatt i NHFU en stund i 20 prosent gjennom Extrastiftelsen, for å lede NHFUs seksualitetsarbeid, noe hun vil fortsette å gjøre. Ingrid skal i tillegg jobbe med organisasjonsutvikling og prosjekter. Ingrid er 28 år gammel, fra Tromsø og utdannet spesialpedagog. Hun har organisasjonserfaring fra blant annet Natur og Ungdom, Skeiv Ungdom og Cølakiforeningen.

                                   

Kristofer Olai Ravn Stavseng                                      
Rådgiver politikk og kommunikasjon (50 %)         
E-post: kristofer@nhf.no
Tlf: 948 55 843

Kristofer er 25 år gammel og kommer fra Stordal i Møre og Romsdal. Kristofer har en bachelor i retorikk, har erfaring fra ulike organisasjoner og er aktiv i ungdomspolitikken i Oslo. Kristofer skal jobbe med å løfte NHFU politisk og skal ha fokus på kommunikasjon og synlighet i media.

Både Ingrid og Kristofer er ansatt i 50-prosent prosjektstillinger med en varighet på 3 år. Staben består ellers av Sadia Iqbal, som er prosjektleder for et inkluderingsprosjekt for minoriteter, medie- og produksjonsansvarlig Marie Bjørn og NHFU-koordinator Sissel Eidhammer.

                                                                         

         
Sissel Eidhammer
Ungdomskoordinator (100 %)                                                   
E-post: sissel.eidhammer@nhf.no                    
Tlf: 924 890 15


     

Marie Iversen Bjørn   
 
                                                                                                                                  
(Medie)Produksjon og Design-ansvarlig NHFU (50 %)
E-post: marie.bjorn@nhf.no
Tlf: 901 39 117                                                                                                                                                 

                                                                 

                                           

Sadia Jabeen Iqbal 
Prosjektleder mino-prosjekt  (20 %)          
E-post: sadia.iqbal@nhf.no         
Flere nyheter
 • Sunniva Ørstavik blir ny generalsekretær i NHF
  29. juni 2018
  Sunniva Ørstavik har vært likestillings- og diskrimineringsombud og jobber for tiden i Uloba. I september blir hun generalsekretær i Norges Handikapforbund.
 • Bli med på påvirkningsdugnad!
  30. mai 2018
  Mangelfulle assistansetilbud og utestengelse fra nærskolene utgjør store utfordringer for funksjonshemmede i kommunene. Vi har laget egne innspill med punkter om BPA og inkluderende skole som vi oppfordrer de politiske partiene til å legge inn i sine partiprogrammer.
 • Kalenderen og et nytt nummer av Handikapnytt er på vei til deg
  24. august 2018
  Nå er Handikapforbundets kalender for 2019 klar. Denne gang har vi valgt engasjement og deltagelse som en rød tråd gjennom kalenderen. Dette er vist med flotte bilder og gode historier hentet fra tidligere utgaver av Handikapnytt.
 • Dine fem minutter er med på å skape en attraktiv organisasjon for alle
  06. september 2018
  Hva vil gjøre medlemskapet givende for deg? Dette er ett av spørsmålene vi trenger svar på i vår nye undersøkelse.
 • Kritisk til endringsforslag om bil
  01. juni 2018
  Regjeringen har foreslått å endre bilstønadsordningen for gruppe 2-biler, og Handikapforbundet har sendt et svært kritisk høringssvar. Forslaget går blant annet ut på å endre dagens låneordning til en tilskuddsordning, noe som kan gjøre bilordningen både dårligere og dyrere.
 • NHFU inviterer til årets sommeropplevelse
  23. mai 2018
  NHFU har nå sendt ut invitasjoner til årets sommerleir: "Yes we fight and meditate too". Leiren beskrives som "En rå sommeropplevelse over 5 dager."
Flere artikler