Sammen om tilgjengelige skoler!

Nå har flere organisasjoner gått sammen om et brev med krav til regjeringen og KRF om å sikre at alle barne- og ungdomsskoler skal være universelt utformet innen 2030. Sammen er vi sterke, og med din innsats så blir vi enda sterkere
14. desember 2018

Derfor har vi endret på brevet slik at også du kan bruke den. Du kan for eksempel sende den til stortingspolitikere fra Høyre, KrF, Venstre eller FrP som representerer ditt fylke.
Eller du kan sende det til partikontoret, fylkespolitikerne, kommunepolitikere til de forskjellige partiene.

Brevet kan du laste ned ved å trykke på linken for ønsket format:
Word-fil.
PDF-fil.
ODT-fil (OpenOffice/LibreOffice/andre åpne løsninger).

Send det inn og stå sammen med Norges Handikapforbund, Norges Handikapforbunds Ungdom, Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon, Unge funksjonshemmede, Hørselshemmedes Landsforbund og Norges Blindeforbund.

Flere nyheter
 • Funksjonshemmedes menneskerettigheter brytes
  15. februar 2019
  NHF er en av 125 norske organisasjoner som står samlet bak en ny rapport til FN, som tydelig viser at funksjonshemmedes menneskerettigheter brytes. I mars reiser vi til FN-komiteen for å legge press på myndighetene om å innfri funksjonshemmedes rettigheter.
 • Dårlig forslag om nye lånekriterier
  15. februar 2019
  Regjeringen vil endre kriteriene for lån fra Husbanken. Endringene innebærer et angrep på universell utforming og livsløpsboligen.
 • KOMMUNEVALGET 2019: Bli med på idedugnad!
  12. januar 2019
  Til høsten er det valg, og vi skal sørge for at politikerne hører, ser og føler oss og sakene vi kjemper for. Vi ruster opp med idedugnader for å finne ut hvordan vi får satt vår agenda på politikernes dagsorden!
 • Velmenende, men svak likestillingsstrategi
  19. desember 2018
  I dag har likestillingsminister Linda Hofstad Helleland presentert regjeringens strategi for likestilling av funksjonshemmede. - En slik strategi trengs, men denne er altfor lite offensiv, mener NHF-leder Arne Lein.
 • Kalender
  26. februar 2019
  Test
 • Ingen jubelstemning enda
  18. januar 2019
  Torsdag kveld la den nye flertallsregjeringen fram Granavolden-erklæringen. BPA trekkes fram som satsning, etter flere år med store problemer rundt ordningen. NHF er fornøyd, men avventer med å slippe jubelen løs.
Flere artikler