NHF er frivillighetssektorens beste arbeidsplass

Norges Handikapforbund ble i dag kåret til «beste arbeidsplass i frivillig sektor» av rådgivingsselskapet Great Place to Work®.
15. november 2018

Prisen gis ut årlig og tildeles basert på svarene fra medarbeiderundersøkelser som sammenlignes med andre organisasjoner.
– Jeg tror nøkkelen til at NHF fikk denne prisen i år, er at vi lever som vi lærer, sa en stolt og fornøyd Sunniva Ørstavik, generalsekretær for NHF, når hun tok i mot prisen.  
– Vi tror på folk, og jobber for et samfunn der alle mennesker for delta og ha like muligheter. 

Ørstavik påpekte at det er ganske enkle grep som skal til for å skape et godt arbeidsmiljø.
– Her vet alle hva vi jobber for og hvor viktig arbeidet faktisk er. Vi har tillit til hverandre og liker å jobbe sammen, konkluderer Ørstavik 

At ambisjonene er høy for neste år levnet Ørstavik ingen tvil om når hun avsluttet sin tale. 
– Vi jobber for verdens viktigste sak, og har de beste folka. Tusen takk for prisen. Vi er kjempestolte og skal vinne neste år også.


Flere nyheter
 • Hederspris til Mari Storstein
  15. juni 2019
  Filmskaper Mari Storstein ble fredag tildelt Norges Handikapforbunds hederspris. Med film som våpen er hun en av våre viktigste frontkjempere mot urett og for likeverd og likestilling.
 • Landsmøtet har valgt nytt sentralstyre
  15. juni 2019
  Et enstemmig landsmøte klappet inn Tove Linnea Brandvik som ny forbundsleder. Magnhild Sørbotten ble valgt til nestleder, etter benkeforslag. Norges Handikapforbunds nye sentralstyre er klart til arbeid.
 • Vår tid er nå! NHFs landsmøte 2019
  21. mai 2019
  Landsmøtet i Norges Handikapforbund avholdes 14.-16. juni, under slagordet VÅR TID ER NÅ!
 • Ledig stilling i Tromsø
  07. juni 2019
  Vil du være med å skape et mangfoldig og likestilt samfunn? Vi søker etter en organisasjonskonsulent i 50% stilling til regionkontoret vårt i Tromsø.
 • Vil du bli vår nye likepersonkoordinator?
  29. mai 2019
  Tror du på styrken i møter mellom mennesker? Er du samfunnsengasjert og glad i folk? Vil du være med på å skape et mangfoldig og likestilt samfunn? Vi søker etter en likepersonkoordinator!
 • BPA – fra helsetjeneste til likestillingsverktøy
  27. mai 2019
  Regjeringen har lovet at BPA skal være et likestillingsverktøy og ikke en helsetjeneste. Det er langt igjen før dette er en realitet, mener interessepolitisk rådgiver Monica Haugen i Norges Handikapforbund.
Flere artikler