NHF er frivillighetssektorens beste arbeidsplass

Norges Handikapforbund ble i dag kåret til «beste arbeidsplass i frivillig sektor» av rådgivingsselskapet Great Place to Work®.
15. november 2018

Prisen gis ut årlig og tildeles basert på svarene fra medarbeiderundersøkelser som sammenlignes med andre organisasjoner.
– Jeg tror nøkkelen til at NHF fikk denne prisen i år, er at vi lever som vi lærer, sa en stolt og fornøyd Sunniva Ørstavik, generalsekretær for NHF, når hun tok i mot prisen.  
– Vi tror på folk, og jobber for et samfunn der alle mennesker for delta og ha like muligheter. 

Ørstavik påpekte at det er ganske enkle grep som skal til for å skape et godt arbeidsmiljø.
– Her vet alle hva vi jobber for og hvor viktig arbeidet faktisk er. Vi har tillit til hverandre og liker å jobbe sammen, konkluderer Ørstavik 

At ambisjonene er høy for neste år levnet Ørstavik ingen tvil om når hun avsluttet sin tale. 
– Vi jobber for verdens viktigste sak, og har de beste folka. Tusen takk for prisen. Vi er kjempestolte og skal vinne neste år også.


Flere nyheter
 • Bli med på påvirkningsdugnad!
  30. mai 2018
  Mangelfulle assistansetilbud og utestengelse fra nærskolene utgjør store utfordringer for funksjonshemmede i kommunene. Vi har laget egne innspill med punkter om BPA og inkluderende skole som vi oppfordrer de politiske partiene til å legge inn i sine partiprogrammer.
 • Overraskende skuffende budsjett
  08. oktober 2018
  Likestilingsløftet glimret med sitt fravær når statsbudsjettet for 2019 ble lagt fram. Stikkordene i år er: store ord, lite innehold og manglende reell satsning.
 • Støtt arbeidet for en tilgjengelig skole
  01. november 2018
  80% av grunnskolene i Norge ikke er tilgjengelige for mange barn med funksjonsnedsettelser. Dette er ikke akseptabelt, og årets julekampanje handler om dette.
 • Sammen om tilgjengelige skoler!
  14. desember 2018
  Nå har flere organisasjoner gått sammen om et brev med krav til regjeringen og KRF om å sikre at alle barne- og ungdomsskoler skal være universelt utformet innen 2030. Sammen er vi sterke, og med din innsats så blir vi enda sterkere
 • Stor BPA-seier
  21. november 2018
  KRF og regjeringen er nå enige om at BPA skal utredes!
 • OXLO-prisen til funkis for første gang
  16. november 2018
  Vi gratulerer Sadia Jabeen Iqbal, NHFU-medlem og leder av NHFUs minoritetsprosjekt med OXLO-prisen. Hun har fått den for sitt enormt viktige arbeidet for at funksjonshemmet minoritetsungdom skal være en del av samfunnslivet.
Flere artikler