NHF er frivillighetssektorens beste arbeidsplass

Norges Handikapforbund ble i dag kåret til «beste arbeidsplass i frivillig sektor» av rådgivingsselskapet Great Place to Work®.
15. november 2018

Prisen gis ut årlig og tildeles basert på svarene fra medarbeiderundersøkelser som sammenlignes med andre organisasjoner.
– Jeg tror nøkkelen til at NHF fikk denne prisen i år, er at vi lever som vi lærer, sa en stolt og fornøyd Sunniva Ørstavik, generalsekretær for NHF, når hun tok i mot prisen.  
– Vi tror på folk, og jobber for et samfunn der alle mennesker for delta og ha like muligheter. 

Ørstavik påpekte at det er ganske enkle grep som skal til for å skape et godt arbeidsmiljø.
– Her vet alle hva vi jobber for og hvor viktig arbeidet faktisk er. Vi har tillit til hverandre og liker å jobbe sammen, konkluderer Ørstavik 

At ambisjonene er høy for neste år levnet Ørstavik ingen tvil om når hun avsluttet sin tale. 
– Vi jobber for verdens viktigste sak, og har de beste folka. Tusen takk for prisen. Vi er kjempestolte og skal vinne neste år også.


Flere nyheter
 • Dette betyr statsbudsjettet for funksjonshemmede
  07. oktober 2019
  Regjeringens forslag til neste års statsbudsjett, er et budsjett som fortsetter å sette funksjonshemmede på sidelinjen. Her er en oversikt over tall og tale på noen av våre viktige områder.
 • Statsbudsjettet for 2020 – ikke et budsjett for likestilling av funksjonshemmede.
  07. oktober 2019
  Regjeringen har lagt fram sitt forslag til neste års statsbudsjett, og vi er skuffet! Vi ser et budsjett som fortsatt setter funksjonshemmede på sidelinjen.
 • Tove Linnea Brandvik med i BPA-utvalget
  20. september 2019
  Vår leder Tove Linnea Brandvik er med i utvalget som skal jobbe med å finne løsninger på hvordan BPA-ordningen kan innrettes så funksjonshemmede over hele landet kan leve livet fullt og helt, og ikke bare få dekket basale behov.
 • Statsbudsjettet 2020 – et budsjett for å oppfylle funksjonshemmedes menneskerettigheter?
  03. oktober 2019
  Mandag legger regjeringen fram sitt forslag til neste års statsbudsjett. Vi ønsker oss et budsjett som setter funksjonshemmedes menneskerettigheter i høysetet
 • Korrupsjonsvarsel i Malawi
  19. september 2019
  Vi har blitt varslet om korrupsjon knyttet til bistandsarbeidet vårt i Malawi. Sakene er under etterforskning, og vi samarbeider tett med norske myndigheter om å rydde opp.
 • Klassekampen: For mye frihet?
  18. september 2019
  Masterstudentene Gine Skurdal og Per Ingar Enger mener vi glemmer assistentenes arbeidsvilkår. NHF-leder Tove Linna Brandvik vil ikke akseptere den motsetningen de to studentene har konstruert mellom folks frihet og selvstendighet og assistentenes arbeidsvilkår, skriver hun i Klassekampen.
Flere artikler