Kalenderen og et nytt nummer av Handikapnytt er på vei til deg

Nå er Handikapforbundets kalender for 2019 klar. Denne gang har vi valgt engasjement og deltagelse som en rød tråd gjennom kalenderen. Dette er vist med flotte bilder og gode historier hentet fra tidligere utgaver av Handikapnytt.
24. august 2018

Kalenderen blir sendt per post til alle medlemmer sammen med Handikapnytt, den siste uke i august.
Ønsker du å støtte arbeidet til organisasjonen kan du som tidligere år bruke vedlagt giro.

Medlemmer som ikke ønsker å få kalenderen får tilsendt handikapnytt på vanlig måte, vanlige støttespillere får kun kalenderen og abonnenter kun handikapnytt. 
Ønsker du derimot flere kalendere sender du en epost til nhf@nhf.no

Er du ikke medlem?
Da kan du melde deg inn her: http://www.nhf.no/meld-deg-inn 

Du får da vår fantastiske kalender til neste år, seks nummer av handikapnytt årlig og muligheten til å støtte vårt arbeid for et inkluderende samfunn. 

Du kan også bli giver ved å trykke her: http://www.nhf.no/stott-oss

Bilde av den nye kalenderen

Flere nyheter
 • Stem på en skole for alle
  01. juli 2019
  Mange barn med funksjonsnedsettelser får ikke gå på nærskolen og blir stengt ute fra den utdannelsen de burde få. En viktig årsak er måten norske skolebygg er bygd på.
 • Stem på frihet og selvstendighet
  01. juli 2019
  Når det er hvilken kommune du bor i som avgjør om du får leve et fritt og selvstendig liv, forstår alle at noe er riv ruskende galt.
 • Vil du jobbe mot diskriminering?
  01. juli 2019
  Brenner du for et samfunn for alle? Vil du være med i kampen for likestilling? Ungdomsorganisasjonen vår, NHFU, søker ny rådgiver til organisasjonsutvikling.
 • Vil du jobbe med inkluderende utvikling?
  24. juni 2019
  Er du opptatt av funksjonshemmedes rettigheter fra et internasjonalt perspektiv? Har du lyst til å bidra til den globale rettighetsbevegelsen? Vi søker etter en rådgiver til det internasjonale arbeidet vårt!
 • Vil oppheve 67 års-grensen for BPA
  02. juli 2019
  Sylvi Listhaug har foreslått at personer med BPA skal få beholde ordningen etter fylte 67 år. - Et skritt i riktig retning, sier forbundsleder Tove Linnea Brandvik.
 • Bli med på valgkampdugnad!
  01. juli 2019
  Vil du bidra til at politikerne skal fremme en politikk som fører til likestilling og ikke diskriminering? Bli med på dugnad for å sette funksjonshemmedes menneskerettigheter på dagsorden i valgkampen!
Flere artikler