Hekta på Golf?

Har du lyst til å spille golf? Vi samarbeider med Norges Golfforbund om prosjektet «Hekta på Golf», der målet er å opprette et tilbud til bevegelseshemmede i fem golfklubber. Du kan bidra ved å svare på noen få spørsmål. Da kan du også bli med i trekningen av en golfbag!
15. februar 2017
Bildetekst: (Illustrasjonsbilde: colourbox.com)

Golf er en idrett man kan starte med tidlig eller sent i livet. Man kan spille alene eller sammen med andre, og banene er tilgjengelig både hverdag og helg. Golf egner seg godt for bevegelseshemmede, og golfens handikapsystem gjør at spillere på ulikt ferdighets- og funksjonsnivå kan spille sammen.

Prosjektet «Hekta på Golf» er et samarbeid mellom Norges Handikapforbund og Norges Golfforbund. Prosjektet har fått midler fra Extrastiftelsen til å kartlegge interessen for og erfaringen med golf blant bevegelseshemmede, og eventuelle barrierer for å begynne å spille golf. Målet er å finne potensielle deltakere og aktuelle miljøer å jobbe videre med, for å å etablere golftilbud for bevegelseshemmede i fem golfklubber i løpet av 2017 og 2018.

For å gjennomføre kartleggingen trenger vi din hjelp!

Vi håper du kan ta deg tid til å svare på noen få spørsmål om egen interesse for golf, tidligere erfaring og eventuelle barrierer for å starte med golf. Ønsker du mer informasjon kan du legge igjen navn og kontaktinformasjon, så vil Norges Golfforbund kontakte deg. Da er du også med i trekningen av en golfbag/køller levert av Srixon. Undersøkelsen står åpen til 30.04.

Klikk her for å delta i undersøkelsen.

Eller bruk QR-kode: 

QR-kode til golfundersøkelsen

Send gjerne undersøkelsen videre!

Klikk her for å lese om André Toth, som fikk hjerneslag som 23 åring. Nå spiller han golf!