Feil om Funkisdagen i fastgiverbrevet for oktober

Vi har dessverre kommet til å skrive at vi hadde Funkisdager i Bergen og Stavanger i år. Riktige byer er Bergen og Trondheim.
18. oktober 2019

I brevet vi sendte ut til våre faste givere i oktober, kom vi til å skrive at vi nettopp hadde gjennomført Funkisdager i Bergen og Stavanger. Vi mente selvfølgelig å si at vi hadde to strålende Funkisdager i Trondheim og Bergen, og for Trondheims del kunne vi glede oss over et flott førstegangs arrangement. Stavanger har hatt Funkisdager før, og forhåpentligvis er vi der også neste år.

Funkisdagen er vår egen festival, med konserter, hinderløyper, rullestoldans, stands, idrettsaktiviteter og mye, mye mer! Politikerne slipper heller ikke fri. Med våre kampsaker og dagligdagse hindringer som bakteppe, utfordrer vi politikerne til å mestre ulike samfunnsskapte hindringer, som fysiske barrierer og nedlatende saksbehandlere.

Bilde av brevet til faste givere i oktober

Flere nyheter
 • Støtt oss i BPA-kampen!
  08. november 2019
  Årets jule-innsamlingskampanje er i gang og den handler om kampen for brukerstyrt personlig assistanse, BPA – for å leve, ikke bare overleve!
 • YS' likestillingspris til NHFU
  21. oktober 2019
  Gratulerer til ungdomsorganisasjonen vår, NHFU, som er tildelt YS' likestillingspris for sitt arbeid mot diskriminering av funksjonshemmede. NHFU er glad for prisen, men er tydelige på at prisen forplikter fagforeningen.
 • Høring i Familie- og kulturkomiteen
  24. oktober 2019
  - Likestillingspolitikk skal ikke sikre like tiltak for mennesker men tiltak som gir like muligheter, fortalte NHF-leder under den siste høringen i forbindelse med statsbudsjettet 2020.
 • Høring i Kommunal- og forvaltningskomiteen
  24. oktober 2019
  - Vi har som organisasjoner tydelige krav og forventninger til et statsbudsjett som bidrar til at funksjonshemmedes menneskerettigheter oppnås som en konsekvens av politiske strategiske valg og prioriteringer, sa forbundsleder i NHF sin innledning under budsjetthøringen på Stortinget.
 • Feil om Funkisdagen i fastgiverbrevet for oktober
  18. oktober 2019
  Vi har dessverre kommet til å skrive at vi hadde Funkisdager i Bergen og Stavanger i år. Riktige byer er Bergen og Trondheim.
 • Krever et krafttak for universell utforming
  18. oktober 2019
  Regjeringen har bedt om våre innspill til den nye handlingsplanen for universell utforming. Vi har gitt klar beskjed om at det må tas solide grep for å skape et universelt utformet og ikke-diskriminerende samfunn.
Flere artikler